Iphone 6 mobilskal for president

Det stora valet närmar sig och kandidaterna marknadsför sig ivrigt. Inte kan de tro att deras största rival kommer att vara ett iphone 6 mobilskal. Det tror nog ingen annan heller, allra minst iphone 6 mobilskalet själv. Det går i genom sina dagar som det alltid gör, med sin kompis telefonen, i fickan på någon som inte tänker alltför mycket på att denne äger ett iphone 6 mobilskal.

Men genom en märklig slump kommer just detta mobilskal till iphone 6 upp på en affisch nere på stan. Någon har tryckt upp den, kanske som ett skämt, kanske i ett försök att göra en politisk kommentar. Helt säkert är det inte allvarligt menat att ett iphone 6 mobilskal ska bli president, för hur skulle det kunna sköta den stora uppgiften.

Ryktet sprider sig, om den nya kandidaten, ett iphone 6 mobilskal. Tidningarna skriver om denna uppstickare och debatten går het. Är det ens tillåtet för ett iphone 6 mobilskal att ställa upp i ett val på det här viset frågar sig motståndarna. Men sakta samlas ett stöd för iphone 6 mobilskalet, de desillusionerade väljarna vill ha något annorlunda, något som kan leda till en stor förändring. Kan ett iphone 6 mobilskal vara svaret på deras förvirrade jakt på en kandidat som kan representera dem?

På valdagen är deltagandet stort, mycket större än väntat. Valsedlarna räknas och det känns som om det tar för evigt. Iphone 6 mobilskalet väntar otåligt med alla andra. Det har inte hållit ett enda tal eller träffat mer än några få väljare, men opinionsmätningarna har visat ett stadigt ökande stöd för att detta mobilskal för iphone 6 ska bli president.

Slutligen kommer samtalet som iphone 6 mobilskalet väntat på, och valresultatet publiceras. Vinnaren har ett tydligt försprång, och det är ju iphone 6 mobilskalet som tagit hem segern. På något underligt sätt har denna kupp, som motståndarna kallar det, genomförts. För första gången i historien har ett iphone 6 mobilskal blivit president. Segertalet är relativt fåordigt, men massorna jublar. Iphone 6 mobilskalet är redo för sin nya uppgift.

Ett svar på ”Iphone 6 mobilskal for president

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *